Nyírblog

Nyírblog

Nyíregyházán is a Fidesz szekerét tolják az MSZP-sek

2018. január 24. - Bambi76

Nem csak Hódmezővásárhelyen bukott le a helyi MSZP, hogy szorosan együttműködik a helyi Fidesszel. A nyíregyházi MSZP-ről is többször bebizonyosodott már, hogy pénzért, pozíciókért hajlandóak lepaktálni a Fidesszel, megosztani az ellenzéket, és valójában Orbán Viktor helyi katonáit kiszolgálni.

Nagy László, az MSZP helyi politikusáról ma már senki sem hiszi el a városban, hogy a baloldali érzelmű választókat képviseli. Azt pedig végképp nem hiszik róla, hogy akár helyben, akár országosan a Fidesz leváltásáért dolgozna. Ezzel szemben mindenben támogatás nyújt Nyíregyháza fideszes vezetésének.

Az MSZP nyíregyházi emberei nemcsak saját pártjukat, az MSZP-t árulták el, hanem a baloldali és kormányváltást akaró embereket is.

Nagy László, az MSZP helyi politikusa, frakcióvezetője például minden kétség és ellenállás nélkül támogatta, hogy Adorján Gusztáv fideszes frakcióvezető díszpolgári címet kapjon a várostól. Az eset országosan is nagy botrányt kavart, hiszen a nyíregyházi MSZP ezzel egy olyan fideszes javaslatot támogatott, amivel Orbán Viktor pártjának egyik regnáló, gyakorló politikusa éppen az ellenzék segítségével dicsőült meg, teljesen indokolatlanul.

1_cikk.png

Nagy László MSZP-s és Adorján Gusztáv fideszes képviselők.

S hogy mi ezért a jutalma a nyíregyházi MSZP-seknek? Például, hogy Nagy László nemcsak képviselői fizetést kap, hanem „ellenzékiként” megkapja a legjobban fizető felügyelőbizottsági helyet is a Nyírségvíz Zrt.-ben, havi 190 ezer forintért. Itt olyan emberekkel dolgozhat együtt, mint Kovács Előd, a polgármester bizalmasa, „a város ügyvédje”, valamint Nyíregyháza másik két, a fideszes városvezetés befolyásos tagja, Loványiné és Batizi Tamás – utóbbit a Magyarországra érkező azeri pénzekkel is összefüggésbe hozták.

Most, közeledve a 2018. áprilisi választásokhoz, a nyíregyházi MSZP és Nagy László, ismét fontos szolgálatot tehet a Fidesznek. Megoszthatják az ellenzéki szavazatokat, és hatalomban tarthatják a nyíregyházi Fideszt, hogy aztán Orbán Viktor országromboló többségéért dolgozhassanak.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyirblog.blog.hu/api/trackback/id/tr9313599313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása