Nyírblog

Nyírblog

Csabainé nem fog gátat vetni a nyíregyházi MSZP-Fidesz együttműködésnek

2018. január 29. - Bambi76

Miután a nyíregyházi MSZP jelenleg aktív politikusai több alkalommal is lebuktak, hogy pénzért és pozíciókért együttműködnek a helyi fideszesekkel, nem voltak alkalmasak arra, hogy akár egy percig is komolyan elhiggye róluk bárki is, hogy le akarják váltani a helyi fideszeseket. Nagy László helyi MSZP-s politikusnak és társainak tehát találniuk kellett egy olyan embert, akit még valamennyire elfogadnak Nyíregyháza baloldali szavazói, de nem fog beleköpni a Fidesszel közös levesükbe.

Ezért léptették színre Csabai Lászlónét, Nyíregyháza immár visszavonult, nyugdíjas polgármesterét. S az sem zavarta Nagy Lászlóékat, hogy ezzel ismét kereszttűz alá helyezik az idős hölgyet, aki immár élvezhetné nyugdíjas éveit.

csabaine.png

Nyilvánvaló, hogy nem a 71 éves Csabai Lászlóné fog megújulást hozni Nyíregyházán. S tudják ezt Nagy Lászlóék is, akik nem is akarják leváltani a fideszeseket, hiszen nekik minden jó úgy, ahogy van. Ezért Csabainé mind a helyi MSZP-nek, mind a Fidesznek a lehető legalkalmasabb jelölt: pozícióikat nem fenyegeti, legyőzni nem fogja a jelenlegi fideszeseket, ugyanakkor el lehet bábozni, hogy van Nyíregyházán ellenzék.

Vajon Nagy Lászlót azzal bízta meg a helyi Fidesz, hogy mindent tegyen meg azért, hogy a lehető legesélytelenebb jelölt szálljon szembe velük? Hogy lehetőleg egy szétforgácsolódott, meggyengített ellenzékkel kelljen megküzdeni Nyíregyháza fideszes jelöltjének?

Nyilván, ezt sohasem fogja bevallani. Ugyanakkor nincs más, épeszű magyarázat arra, hogy miért hívnak vissza a nyugdíjból egy 71 éves idős hölgyet, aki nyilvánvalóan nem lesz képes legyőzni helyben a Fideszt. Viszont alkalmas arra, hogy hatalomban tartsa Orbán Viktor nyíregyházi katonáit.

A bejegyzés trackback címe:

https://nyirblog.blog.hu/api/trackback/id/tr4913612939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spéter46 2018.02.14. 10:08:03

A FIDESZ fog ennek véget vetni!
süti beállítások módosítása